Sinterklaas Centrale Janse
Voor een onvergetelijk Sinterklaasbezoek

Over ons  Sint & Muziekpiet 

Sinterklaas Centrale Janse, verzorgt al jaren lang Sinterklaasbezoeken op verschillende locaties in de gemeente Gooisemeren. Wij zijn een klein hecht team dat tijdens de Sinterklaas periode graag kinderen en volwassenen een onvergetelijk moment willen bezorgen met een bezoek waarbij professionaliteit bij ons hoog in het vaandel staat. Ons team bestaat uit een prachtige Tv Sinterklaas en De Muziekpiet (flamencogitarist) 


Niets is zo leuk als het heerlijke avondje in huiselijke kring samen met Sinterklaas en zijn Piet wordt gevierd. Sinterklaas brengt dolgraag een bezoek aan u en uw familie om het feest zo compleet mogelijk te maken. De Muziekpiet zal natuurlijk ook gaan spelen op zijn echte Spaanse gitaar. 

De Sint & Muziekpiet zijn al meer dan 18 jaar een begrip in de regio Gooisemeren.


Huisbezoeken & Bedrijfsbezoeken

Huisbezoeken:
Prijs: vanaf € 75,00- in de regio Gooise Meren, bezoeken buiten de regio brengen extra kosten met zich mee)
Tijdsduur: 25 minuten.

"Niets is zo leuk als het heerlijke avondje in huiselijke kring samen met Sinterklaas en zijn Piet wordt gevierd. Sinterklaas brengt dolgraag een bezoek aan u en uw familie om het feest zo compleet mogelijk te maken. Sinterklaas en zijn Piet komen binnen en Sinterklaas neemt plaats op een gereedstaande stoel. Sinterklaas en Piet praten met alle aanwezige en de kinderen en uiteraard is er tijd voor zang en dans. De Muziekpiet (Indien geboekt en beschikbaar ) zal natuurlijk ook gaan spelen op zijn echte Spaanse gitaar"


Bedrijfsbezoeken:
Prijs: vanaf € 250,-
Tijdsduur: +/- 60 minuten.

"Sinterklaas komt bij uw bedrijf op bezoek en neemt natuurlijk ook zijn Pieten mee. Zij komen onder gezang binnen en Sinterklaas neemt de tijd om ieder kind persoonlijk te begroeten en een handje te geven. Hierna gaat hij op zijn klaargezette troon/stoel zitten. De Sint en zijn Pieten praten en zingen met de kinderen. Ieder kind mag natuurlijk bij Sinterklaas komen om zijn kleurplaat of tekening in te leveren en eventueel een geschenk en/of traktatie ophalen. Als ieder kind bij Sinterklaas is geweest worden tegelijkertijd de cadeautjes uitgedeeld en opengemaakt. Daarna zingen we nog een paar sinterklaasliedjes en dan nemen Sinterklaas en Pieten alweer afscheid"  


Tv, Foto's en Reclame
"Sinterklaas en zijn Pieten komen graag langs in uw tv-programma, tv-show, tv-reclame, radiostation of radioshow. Ook sieren Sint en Piet graag op de cover van uw magazine of product foto's"
Boekingen 

Mocht u ons op een bepaalde data en tijd willen reserveren? Neem dan contact op met de Sinterklaas Centrale door te mailen naar: sinterklaascentralejanse@gmail.com dan kijken we meteen welke data en tijden er nog beschikbaar zijn.
Belangrijk is om in uw bericht aan ons uw Naam, E mail adres en Telefoonnummer te vermelden.
Boekingen bij ons gaan uitsluitend per email