Sinterklaas Centrale Janse
Voor een onvergetelijk Sinterklaasbezoek

Wie zijn wij

Sinterklaas 

Al 20 jaar is hij de Sinterklaas in het Gooi en Omstreken. Zijn passie voor de goedheiligman begon al op jonge leeftijd. Je groeit er langzaam erin, aldus acteur Jop Janse. Ik weet nog heel goed dat ik, in het jaar 1997 een oud Sinterklaaspak van school mocht lenen en daarmee voor het eerst Sinterklaas speelde. Ik was verkocht ik dacht Ja! Hier wil ik groot in worden. In de jaren erna investeerde Janse veel tijd om zo goed mogelijk de rol van de goedheilig man te vervullen. Ik heb veel geleerd van collega hulpsinterklazen. Ik merkte dat ik elk jaar weer beter ging spelen. Ook het uiterlijk van de Sint is voor Janse, heel belangrijk. Mijn missie is om een kopie te zijn van de Echte Tv Sinterklaas. Janse heeft daarom veel geïnvesteerd in sinterklaas artikelen. Na lang sparen kon ik eindelijk een echt baardstel laten maken door de pruikenmaker en beschik ik ook over een uniek Tv Sinterklaas pak. Janse, streeft naar optimale professionaliteit. De ervaringen liggen bij bedrijven, verenigingen en bij de particulieren thuis. Een kroon op het acteren is de samenwerking met De Muziekpiet Thijmen Sprakel. Thijmen ken ik al bijna mijn hele leven en wij zijn samen een fantastisch duo. Sint en Muziekpiet maken een Sinterklaas bezoek uniek, Nou Dag Hoor..... 


Muziekpiet

Ik ben Thijmen. Muziek is mijn leven en ik ben afgestudeerd met mijn muziekstudie Gitaar, aan het Conservatorium in Rotterdam. In de zomermaanden ben ik veel te vinden in Spanje, waar ik ook concerten en les geef. Ook speel ik regelmatig in Nederland op feesten, uitvaarten, en bij internationale muziek jazzfestivals. Naast dit alles geef ik ook les, als docent muziek op een school in de omgeving van Rotterdam. Daarnaast ben ik een fanatiek schrijver/blogger met betrekking tot de verbetering van het Onderwijs. Het Sinterklaas feest is altijd weer super leuk. Helemaal als je bij mensen thuis komt die kinderen hebben die ook een instrument bespelen. Ik kan elk jaar weer zien en horen of de kinderen vooruit zijn gegaan met Muziekspelen en dat is zo leuk. Ook ben ik naast het Muziekpiet zijn te boeken voor een feesten en partijen. Zowel voor Gitaar als de Piano.

                                                                                                                  Jop Janse                    Thijmen Sprakel